sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Alanya, TurkkiOlimme Missi kolmikon kanssa viime viikon Deturin kutsuvieraina Turkin Alanyassa. Ihana Terhi Alanya kutsui tällä kertaa myös minut ja Jorin missitoimistosta. Mukanamme oli ihanan kolmikon lisäksi myös Miss Suomen virallinen valokuvaajamme Hans Lehtinen.

Helsinki -Vantaa 15.4 valmiina seikkailuun..
Itse lähdin matkaan ilman odotuksia. Tiesin että meistä varmasti pidetään huolta mutta en koskaan kuvitellut miten hyvin enkä koskaan odottanut ihastuvani Alanyaan näin paljon. 
Olen Turkissa käynyt 90-luvun alussa ja sanotaan että ei ihan ensimmäisenä minulle tulisi mieleen Turkkiin lähteä lomailemaan. Olen matkustanut monessa maassa ja asunutkin muutamassa mutta Alanya yllätti minut todella positiivisesti. eikä vain ystävällisyydellään ja upealla prinsessa kohtelulla vaan itse paikka on todella kaunis ja viehättävä. Minä rakastan merta ja vuoria ja Alanya on juuri sitä :) 

Aamiainen, Love it
Alanyassa meillä oli monenlaista ohjelmaa järjestetty. Ensimmäinen päivä oli ihana kun pääsimme hemmoteltavaksi Turkkilaiseen Hammam "kylpylään". Olen välistä hyvinkin skeptinen näitä paikkoja kohtaan mutta nyt täytyy taas sanoa että onneksi lähdin mukaan. Oli aivan ihana kun ensin käytiin erilaisissa saunoissa, suolahuoneessa, lumihuoneessa , mutakylvyssä, vaahtokylvyssä ja sitten meidät pestiin päästä varpaisiin ja kaiken tämän päälle vielä rentouttava hieronta , Ihanaa, SUOSITTELEN !Järjestimme myös muotinäytöksen paikallisessa tanssiravintola Mainingissa. Malleina meidän missien lisäksi oli Deturin reippaat oppaat. Deturin Arda oli Alanyan päässä järjestänyt asioita näytökseen. Meillä meni hommat hyvin yksiin ja vaikka minulla oli malleina ensikertalaisia niin täytyy sanoa että saatiin oikein hienosti näytös vedettyä :) Täytyy vielä kehaista että näytös oli loppuunmyyty ja oli todella mukava myös ihan elämäni ensimmäistä kertaa juontaa muotinäytös alusta loppuun ja vielä kaksikielisenä. Tosin alussa sanoin myös Turkiksi Hyvää iltaa ja tervetuloa ;) 

Meillä oli suomesta mukana Niinattaren iltapuvut ja tietenkin muutama asu myös meidän Sunny´silta.

Minä juontamassa :)

Maininki
Meillä oli tietenkin myös kuvauksia ja kuvasimme ihan mielettömällä paikalla. Tietyeti kuvauspäivänä oli "hieman" tuulinen sää. Minä kun rakastan myrskyävää merta niin olin aivan haltioissani. Oltiin n. 10 metriä merenpinnan yläpuolella näköalapaikalla ja halusin "Titanic" kuvan. Niimpä Jori kuvasi... Hans kuvasi viedeokuvaa yläpuolellamme ja kuinkas kävikään.. Aalto läiskäytti minut litimäräksi ;) WOHUU
Alanya
Meille oli järjestetty myös Coctail tilaisuus meren rannalla jossa mukana paikallisia vaikuttajia. Paikka oli jälleen kerran henkeäsalpaavan kaunis ja tarjoilut ihan mahtavat. Kuvasimme hieman extempore "sinkkuelämää " kuvia siellä...


Alanyan kaupunginjohtaja & me


Ihana Terhi , Kiitos :)
Sunneva & Sara ;)
Matka oli aivan ihana, saan Hansilta lisää kuvia ja jatkan tarinaa :)

Love,
Sunny
xxx
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti